14 iulie 2010

Despre miky - versiunea 2.0



Sunt angajata de aproape 2 saptamani, si pot sa zic ca trainingul e de departe cea mai neplacuta parte a unui job nou, mai ales cand e livrat sub forma de audio selfstudy sessions. 

Partea mai draguta e faptul ca imi beau cafeaua sau tchae orient pe balcon, dimineata, cu o priveliste incredibila asupra orasului. Cu ocazia asta recomand ceaiul verde, aromat, de la Lipton; in afara de tchae orient mai au cu citrice sau cu menta, la fel de yummy. Ah, si combinatia de infuzie de capsuni cu putin lapte merge perfect cu biscuitii cu vanilie :)

Am realizat ca de cand lucrez sunt mai activa, am chef mai mult de iesit in oras, la piscina, la film sau la restaurante, desi ma asteptam sa fie invers. Cu ocazia asta am mers din nou la Louisenhof, care m-a dezamagit umpic, fiindca portiile mari nu compenseaza faptul ca mancarea are gust oarecum fad, de parca au uitat sa adauge condimente de orice fel. Oh well, nu mai ajung pe acolo prea curand. 

O sa ajung in schimb in parcul Izvor cat mai des; daca n-ati fost acolo trebuie sa mergeti, luati-va o patura, o carte, ceva de rontzait si enjoy the sun.. N-as fi crezut ca un picnic in mijlocul Bucurestiului poate sa fie atat de relaxant ;) 

Si complet fara legatura cu postul, cand mai joaca si Christian Bale in vreun film nou? *sigh*


poza via

Niciun comentariu: